Här är tips för dig som dig som vill lära dig mer om iPhones och appar (inläggen är i ingen specifik ordning)

App utvecklare

Jag läste även för inte så länge sedan att det råder ett ganska så stort behov av app utvecklare på marknaden, i och med att det är på det viset som alla företag vill synas idag.

Det förstår jag, med tanke på hur många det är som har en smartphone idag! Jag vet att det finns många är ett företag som har utvecklare, så jag vet att det inte är helt tomt på marknaden på sådan. Men jag kan tänka mig att de har en hel del att göra!

En bra app kan ju göra mycket för ett företag!

4g förstärkare

Här för leden fick jag en fråga från en kollega som hade ett tekniskt problem. När han satt i sin sommarstuga, eller på tåget eller bussen på väg till sommarstugan så hade han så sjukt dålig täckning när han försökte surfa via sin 4g mobil eller via sin surfplatta som också hade 4g koppling.

Eftersom han spenderar mycket tid i sommarstugan är detta verkligen ett stort problem. Så jag föreslog att han skulle köpa en 4g förstärkare, så att han kunde få bättre 4g täckning och därmed snabbare internet. Han följde mitt råd och köpte en 4g förstärkare, och nu så går det mycket snabbare när han ska surfa i sommarstugan.

Laga iPhone

Jag har ju som ni säkert kommer ihåg en trasig iPhone efter att jag tappat den. Har inte fått in den på lagning än så känner att jag borde göra det snart. Det är ju helt omöjligt att använda den när man inte kan se något på den ändå.

Det svåra är bara att veta vart man ska skicka den för att få den lagad. Vill ju få den lagad så snabbt, bra och billigt som det bara går. Vet bara inte vad jag ska ta mig till under den tiden som jag inte har någon telefon här, så lite panik just nu.

Jag tycker inte att det är så svårt att laga en iPhone om det är något som har hänt med den, jag har märkt att det är ganska så många som går runt med trasiga displayer men det är bland det lättaste som finns att laga!

Då så menar jag inte att man ska göra det själv, men man kan laga iPhone display via iPhone Reparation på nätet bland annat.

Jobba med appar?

Jag är lite intresserad av att lära mig mer om att jobba som en apputvecklare som lite extrajobb eller något sådant.

Det är ju bra att man kan utveckla en del appar eftersom det alltid kommer att behövas och bli fler och fler appar som kommer till användning av alla möjliga personer.

Men just att ha en bra app på sin telefon är ju något man uppskattar och jag hade ju kunnat göra en app som passar mig, och det skulle ju vara en bra sak att ha när man behöver det, för man kan ju ha en viss användning av den själv men den måste ju tillverkas av någon.

Men jag får se om man kan lära sig det någon dag, det hade ju varit kul att kunna detta med apputveckling lite mer.

Jag har märkt att jag inte är den enda som sköter i princip allt via min mobil, det är ett väldigt bekvämt sätt att ordna med allting på.

Nu för tiden så vet jag därför att det är viktigt att företag kan få mobilhemsidor, i och med att så många kunder kollar på just dom! Jag har hört att det finns flera fantastiska är ett företag som faktiskt tar fram sådana.

Något som jag gillar med iphone tillbehör är att dom har så bra kvalité på sina saker. Något som jag verkligen gillar är deras hörlurar.

Hörlurar kan ju vara lite svårt att få tag på om man vill ha bra som låter bra så att säga. Men iphone har mycket kvalitémässiga hörlurar som verkligen håller måttet. Så kolla in dom jag tror att ni kommer bli överraskade.

Misstänker dock att de allra flesta faktiskt inte är vakna än. Egentligen är väl inte jag heller vaken än, jag har helt enkelt inte gått och lagt mig än. Och oroar er inte nu för jag är ledig idag då jag ju jobbar skift så nej arbetet kommer inte att bli lidande.

Funderade ju häromdagen på det här med apputveckling och jag är ju väldigt tekniskt intresserad och begåvad, något som tydligt märktes när jag lagade min iphone om inte annat.

Så med allt det varför skulle jag då inte kunna skapa en egen app? Visserligen har jag haft lite idétorka men tänkte testa hur svårt det var. Så här sitter jag nu och klockan är inte ens fem och läser på och planerar för en app.

Väldigt spännande och jag fastnade nog lite längre än vad jag tänkt.