Den senaste tekniken är vad alla är ute efter. Det är väl ingen som vill ha det näst senaste och sedan använda sig av det. Jag är också ute efter den senaste tekniken och är ute efter bra lösningar för alla som använder sig av datorer på olika sätt. Man kan inte komma ifrån det att just nu sker en mycket snabb utveckling inom data och IT. Det gäller att hänga med och jag ska göra mitt yttersta för att hjälpa er att hänga med!

När det kommer till datorer är jag en person som håller med om att man bör ha det senaste, men jag säger inte alltid att detta styr behovet helt och håller. För min del är det alltid viktigare att man satsar på en dator efter behov istället för en dator som har 4-kärning processor, men inte det man har.

Är man en person som älskar att jobba med musik är det helt enkelt bäst att man ser till att ordna en bra studio dator. För de flesta handlar det då om att köpa en Mac. Mac är otroligt bra som studio dator och all media som man vill jobba med. Deras programvara ser alltid till att synka bra ihop dessutom med resten av deras produkter. Detta gör att man slipper massvis med problem i framtiden!

I och med det kan ingen ha kommit ifrån faktumet att många använder sig av iPhone numera. Man kan hitta en hel olika iphone tillbehör ute på marknaden, vilket gör att man har allt man behöver till sin telefon. Som iphone användare är det bra om man är lite insatt i vilka appar som är bra att använda. App är alltså ett program och för dem som inte vet det kan man numera jobba som en applikationsutvecklare. Då kan man alltid komma på det senaste.